Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Μυγδονίας: Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ατόμων με Αναπηρίες





Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ατόμων με Αναπηρίες υλοποιείται για μια ακόμη χρονιά στη κατασκήνωση Τσάφ-Τσούφ από τις 22 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2010, στο εξειδικευμένο πρόγραμμα για Α.με.Α. «Πέρα από τα σύνορα» υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Μυγδονίας για τα παιδιά του Δήμου.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Μυγδονίας βρίσκεται κοντά στα παιδιά και τους γονείς παιδιών με αναπηρία καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου την οικονομική συμμετοχή των γονέων στην κατασκήνωση.
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε ένα φιλόξενο και ασφαλές για τα παιδιά περιβάλλον και στοχεύει στην ανάπτυξη δυνατοτήτων του κάθε ατόμου, τη  γνωριμία και συμβίωση με άλλα παιδιά, την ψυχαγωγία μέσα από  εξειδικευμένα προγράμματα καθώς και την ανάπτυξη της ικανότητας αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.