Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Δημοτικής Παράταξης Ωραιοκάστρου "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" για το θέμα του ΤΙΤΑΝ


ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ
Δημοτική Παράταξη Ωραιοκάστρου
Επικεφαλής:Δημήτρης Καρασαββίδης
Κομνηνών 57 & Καβασσίτου
Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο
Τηλ/Φαξ:2310 695995
E-mail:neaporeia@yahoo.gr


Ωραιόκαστρο 21/07/2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με το παρόν καταδικάζουμε συλλήβδην την επικίνδυνη επιπολαιότητα με την οποία η Δημοτική μας αρχή αντιμετωπίζει ένα μείζον περιβαλλοντικό θέμα , όπως η καύση αποβλήτων στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ.
Όπως προκύπτει από το υπ.αριθμ. 443/10.03.2010 έγγραφο του Νομαρχιακού Συμβουλίου , o Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ενεργώντας ενάντια –ακόμη μία φορά- στο κοινό καλό, απέφυγε τεχνηέντως την ενημέρωση των συμπολιτών του , με αποτέλεσμα την αδειοδότηση λειτουργίας μίας άκρως επικίνδυνης για την δημόσια υγεία μονάδας καύσης.
Ούτε το δικαίωμα δημόσιου διαλόγου ούτε το δικαίωμα στην ενημέρωση διασφάλισε ο κ. Μπάτος για ακόμη μία φορά , ενεργώντας κατά τα γνωστά πρότυπα της αυταρχικής διοίκησης που αδιαφορεί για την περιβαλλοντική προστασία του Δήμου μας αλλά δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε επενδυτικές δραστηριότητες χωρίς να σταθμίζει τις όποιες συνέπειες.
Επιτέλους το δικαίωμα παρέμβασης και συναπόφασης των πολιτών σε θέματα που είναι ζωτικής σημασίας  είναι αδιαπραγμάτευτο .
Απαιτούμε διαφάνεια .
Απαιτούμε τη συμμετοχή σε ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή και την υγεία των δημοτών μας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
Απαιτούμε πραγματικό απολογισμό από την δημοτική αρχή και όχι στημένες φιέστες.
Δε ζούμε σε εικονική πραγματικότητα.
Ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασής του Νομαρχιακού Συμβουλίου και την πλήρη , ξεκάθαρη ενημέρωση των πολιτών μας που πλήττεται από την απραξία και την εγκληματική αδιαφορία των ιθυνόντων.



Δημήτρης Καρασαββίδης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δ.Ωραιοκάστρου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.