Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ: Σαλπιγγίδης και δύο προσθήκες

Απο την Εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

To φετινό μεταγραφικό καλάθι του ΠΑΟΚ θα είναι μικρό. Οι εποχές είναι δύσκολες, ο ΠΑΟΚ έχει μία ομάδα που δεν χρειάζεται πολλές παρεμβάσεις για να θεωρηθεί "πλήρης" και η διοίκησή του δεν πρόκειται να κάνει... τρέλες στο μεταγραφικό παζάρι, που επισήμως ανοίγει την 1η Ιουλίου.

Του Γιώργου Κουβεντίδη

kouventidis@makthes.gr

Όσα συζητούνται καθημερινά στην Τούμπα μεταφέρθηκαν και στους οργανωμένους οπαδούς, στην τελευταία συνάντησή τους με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της περιοδικής ενημέρωσής τους για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επισήμανε και στους οπαδούς ότι αυτήν τη μεταγραφική περίοδο οι αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα είναι λίγες και δεν πρόκειται να γίνουν αυτά που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι, με διψήφιο αριθμό μεταγραφών, όταν ο Δικέφαλος προσπαθούσε να γεμίσει το ρόστερ του. "Φέτος έχουμε μια έτοιμη ομάδα. Με τον Σαλπιγγίδη και μία δύο προσθήκες, η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι επιβεβαίωσε και τη μεταγραφή Σαλπιγγίδη, αν κι αυτή είναι γνωστή εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο "Σάλπι" θα είναι η μοναδική πρωτοκλασάτη προσθήκη στην υπάρχουσα ομάδα και πλέον απομένει άλλη μία κίνηση ενδεκάδας, για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή για το δεξιό άκρο της άμυνας. Μόλις τον βρει και τον κλείσει κι αυτόν, θα ασχοληθεί με κάποιες προσθήκες δευτερεύουσας σημασίας (π.χ. έναν αριστερό μπακ, για μπακ απ του Λίνο), για τις οποίες θα έχει περισσότερο χρόνο.

Αυτές είναι οι αποφάσεις, που έχουν πάρει στην Τούμπα, για τις οποίες βέβαια είναι πλήρως ενήμερος και ο Μάριο Μπερέτα, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς χθες του εστάλη το συμβόλαιο και σήμερα αναμένεται να επιστραφεί υπογεγραμμένο, με τη συμφωνία να είναι για δύο χρόνια, έναντι περίπου 600.000 ευρώ ετησίως, για όλο το τεχνικό τιμ (ο Μπερέτα και τρεις συνεργάτες του).

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα αλλάξει μόνο αν λυθεί κάποιο (βαρύ) συμβόλαιο ή αν πωληθεί κάποιος παίκτης ("όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται" είναι η πάγια θέση του Ζαγοράκη). Και για τα δύο αυτά ενδεχόμενα, πάντως, δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ένδειξη ότι μπορούν να προχωρήσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.