Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ:Ανακοίνωση για πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Το γραφείο Πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, ενημερώνει τους κατοίκους Ωραιοκάστρου ότι άρχισε και εφέτος από την Νομαρχία Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος πληροφορούμε τους κατοίκους όσων αφορά τις εστίες μόλυνσης (λιμνάζοντα νερά, φραγμένες υδρορροές, πεταμένα λάστιχα αυτοκινήτων κ.α.) χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σε συνεργασία με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου.

Επίσης εφίσταται η προσοχή ως αναφορά τη χρήση εντομοκτόνου, να μην ρυπαίνουν το περιβάλλον, να αποσύρονται τα ληγμένα και να χρησιμοποιούνται μόνο τα κατάλληλα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Υγειονομικής Υπηρεσίας και τις κατάλληλες δόσεις.

Για κάθε πληροφορία οι κάτοικοι μπορούν να ενημερώνονται από το γραφείο μας ( 231330-4080) καθώς και από τις διευθύνσεις Υγείας της Νομαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.