Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ





ΓΙΟΡΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ
ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

9.00μ.μ. Χαιρετισμός έναρξη

9.05 μμ Ομιλία από τον κ. Γεωργούδη Ανδρέα -Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα «Η Ελληνική Αγελαδοτροφία και η προοπτική της στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης»

9.30 μ.μ. Ομιλία από τον κ. Τζιάκα Βασίλειο –Γεωπόνος MSC Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη- Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας Μελετών Συμβουλών Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου με θέμα: «Διαδικασίες Αδειοδότησης Επιδότησης Κτηνοτροφικών Μονάδων – Απαιτήσεις τήρησης Εθνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας»



ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

8.30 μ.μ. ‘Έναρξη –χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου Θεσσαλονίκης

8.40μ.μ. Χαιρετισμός από τον κ. Σαραμάντο Δημήτριο Δήμαρχο του Δήμου Καλλιθέας.

8.50 μ.μ. Χαιρετισμός από επισήμους (βουλευτές )

9.00 μ.μ. Παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από την χορωδία του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής & Δημοτικής Μουσικής Άρνισσας «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός»

9.20.μ.μ. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικά του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Άρνισσας, του πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου και του γυναικείου τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου




Στην διάρκεια των εκδηλώσεων ο Σύλλογος θα διανέμει άφθονο ντόπιο ψητό κρέας και οι γαλακτοκομικές εταιρίες πολλά από τα προϊόντα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.