Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ωραιόκαστρο: Καλοκαιρινά προγράμματα άθλησης και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους

Καλοκαιρινά προγράμματα άθλησης και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους


Προγράμματα άθλησης και αναψυχής, τα οποία απευθύνονται στους πολίτες κάθε ηλικίας, υλοποιεί και αυτό το καλοκαίρι ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για τα δημοφιλή μεταξύ μικρών και μεγάλων προγράμματα «Παιδί και θάλασσα» και «Μπάνια στην τρίτη ηλικία».

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων αυτών προγραμματίζονται καθημερινές εξορμήσεις από τις 5 Ιουλίου στην παραλία των Φλογητών. Εκεί, με τη συνοδεία και την επίβλεψη γυμναστών με ειδική εκπαίδευση στην κολύμβηση και στη ναυαγοσωστική μικροί και μεγάλοι θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους μέχρι και τις 30 Ιουλίου. Οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά στις 9.00 το πρωί από το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, ενώ η επιστροφή έχει οριστεί για τις 2.00 το μεσημέρι στο ίδιο σημείο.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα «Παιδί και θάλασσα» και «Μπάνια στην τρίτη ηλικία» μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, το οποίο λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του δημοτικού κολυμβητηρίου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 0 690.793). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή παθολόγο και υπεύθυνη δήλωση του Ν.1586.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.