Σάββατο 22 Μαΐου 2010

RECORD: «Ντομίνγκος θέλει ο ΠΑΟΚ»

22/05/2010 13:01
 RECORD: «Ντομίνγκος θέλει ο ΠΑΟΚ»


Ο τεχνικός της Μπράγκα, Ντομίνγκος Πασιέντσια και όχι ο αυτός της Ολιανένσε, Ζόρζε Κόστα είναι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Record» ο προπονητής τον οποίο επιθυμούν να φέρουν στην Ελλάδα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρεται, ο Κόστα, με τον οποίο θα συναντηθούν σήμερα Ζήσης Βρύζας και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, δεν επιθυμεί αυτή τη χρονική στιγμή να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο εξωτερικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Πορτογαλία όχι μόνο για τον φιλικό αγώνα προς τιμήν του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά και για να κλείσουν το νέο προπονητή της ομάδας μετά τη φυγή του Σάντος. Το όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Ζόρζε Κόστα, όμως ο προπονητής της Ολιανένσε δεν είναι και τόσο θετικός να δουλέψει στο εξωτερικό.

Το πρόβλημα με τον Ντομίνγκος δεν είναι το ίδιο, αλλά το οικονομικό. Οι Έλληνες έχουν κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του από τον περασμένο Φεβρουάριο. Την Δευτέρα, καθώς αύριο (23/5) διεξάγεται το φιλικό προς τιμήν του Κονσεϊσάο, θα πρέπει η ελληνική αντιπροσωπεία να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο. Ο προπονητής της Μπράγκα έχει ρήτρα που φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Ντομίνγκος από την πλευρά του γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όμως θα πρέπει να έχει μία πολύ ελκυστική πρόταση για να εγκαταλείψει το έργο που ξεκίνησε πέρυσι με την Μπράγκα. Ο Ντομίνγκος θα ήθελε να συνδέσει το όνομά του με την πρώτη είσοδο της Μπράγκα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενδιαφέρον αποτελεί και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους της Μπράγκα στον τρίτο προκριματικό γύρο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποφασίσει ο Ντομίνγκος, καθώς ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, επιθυμεί να συνεχίσει το πλάνο του με τον ίδιο προπονητή».
ΠΗΓΗ: Sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.