Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ ΑΧ.ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: Μιλάει για Δ.ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗ

«Ο κόσμος λέει και ξελέει»

28 Μαϊ, 17:10 Από Γιώργος Κτενάς (Από τον SPORTDOG)

ΑΧ. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ SPORTDOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. «ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ». «ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ…ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ».

Την άποψη ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι παίκτης που λείπει από τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του στον sportdog ο Αχιλλέας Ασλανίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου τόνισε ότι ο ‘δικέφαλος του Βορρά’ χρειάζεται έναν παίκτη με τα στοιχεία του 28χρονου σέντερ φορ, τον οποίο χαρακτήρισε χρήσιμο και ευχήθηκε να επιστρέψει αλλά και να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Σχολιάζει ότι αν ο Δ. Σαλπιγγίδης ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γρήγορα θα σταματήσουν τις αντιδράσεις του, ενώ μίλησε ακόμα και για την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Παύλος Δερμιτζάκης.
«Του λείπει ένας Σαλπιγγίδης»

-Κύριε Ασλανίδη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του τελευταίου διαστήματος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι προ των πυλών της Τούμπας. Πώς σχολιάζεται το γεγονός;
«Αν όντως αυτή είναι η επιθυμία του, τότε καλώς να το κάνει και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που λείπει από το ρόστερ του συλλόγου, αν και θεωρώ ότι είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό».

-Πιστεύετε ότι πιθανή παρουσία του στην 11άδα του ΠΑΟΚ αναβαθμίζει τη γραμμή κρούσης;

«Σε αυτό δεν χωράει συζήτηση, ισχύει 100%. Δεν έχει Σαλπιγγίδη τώρα ο ΠΑΟΚ, άρα του λείπει ένας τέτοιος παίκτης. Άποψή μου είναι ότι ο Σαλπιγγίδης είναι πλάγιος παίκτης, όπως έπαιζα και εγώ ή ο Ντέμης Νικολαΐδης, για παράδειγμα, μπορεί δηλαδή να βγει και στα άκρα. Ξέρει να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, πάντως, είναι ένας χρήσιμος παίκτης και μακάρι όχι μόνο να πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά και να κλείσει την καριέρα του εκεί».

«Ωφελημένοι όλοι από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟ»

-Σε πρώτη φάση, πάντως, υπάρχουν αντιδράσεις από τους φίλους του ΠΑΟΚ.
«Όλοι ξέρουμε πώς έγινε η μεταγραφή του Σαλπιγγίδη, αλλά κανείς δεν λέει ότι από εκείνη τη μετακίνηση βγήκαν όλοι ωφελημένοι. Ο ΠΑΟΚ οικονομικά, ο παίκτης που κέρδισε τίτλους όπως και ο Παναθηναϊκός. Για τις αντιδράσεις του κόσμου τώρα, ο κόσμος λέει και ξελέει. Εδώ ακόμα και τώρα, λένε για εμένα! Πιστεύω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, προσωπικά δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Ειδικά αν πάει καλά και βοηθήσει τον σύλλογο, όλα θα πάνε καλά. Άσχημα θα είναι αν δεν πάει καλά».

-Υπάρχει περίπτωση οι αντιδράσεις του κόσμου να αλλάξουν την άποψη του Σαλπιγγίδη, αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής;
«Το αληθινό ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος. Όμως αν το έχει πάρει ο ίδιος απόφαση, τότε άστα τα άλλα».
«Εργοδότης ο κόσμος»

 
-Φαίνεται, όμως, ότι στη διοίκηση υπάρχουν, πλέον, κάποιες αμφιβολίες.
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι εργοδότης και επενδυτής, άρα είναι επιβεβλημένο να λάβουν υπόψη τους στην ΠΑΕ την άποψη του κόσμου. Σε κάθε Α.Μ.Κ. από τους φιλάθλους ζητάνε χρήματα, είναι ένας από τους κύριους ‘αιμοδότες’ του συλλόγου και πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο. Ξαναλέω, όμως, ότι αν ο παίκτης ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του, τότε όλα θα πάνε καλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

«Υπέρ Δερμιτζάκη, αλλά… »
-Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας για την επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη, αν τελικά αναλάβει αυτός το ‘τιμόνι’ του ΠΑΟΚ.
«Φεύγοντας ο Σάντος, θεωρώ ότι η επιλογή του Δερμιτζάκη είναι λύση μίας χρήσεως! Αν βγει, δηλαδή, βγήκε. Είναι ρίσκο για τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι αν το πάρουν θα είναι στο στιλ… ‘να δούμε πώς θα πάμε’. Εξάλλου, ποιος Έλληνας προπονητής δεν θέλει να εργαστεί στον ΠΑΟΚ; Είμαι υπέρ των Ελλήνων τεχνικών και η άποψή μου για τον Δερμιτζάκη είναι καλή. Αλλά θα πρέπει να τον στηρίξουν, να μην τον κάνουν προπονητή μίας χρήσεως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.