Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Στις 17 Απριλίου ο διαγωνισμός για την Εθνική Τράπεζα

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι o γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη 230 υπαλλήλων του Κλάδου Κύριου Προσωπικού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, που προκηρύχθηκε στις 12.2.2010, θα διεξαχθεί το Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 (ώρες εξέτασης 10:00-14:00).

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα μεταξύ 09:00 και 09:30. Μετά το κλείσιμο των θυρών, στις 09:30, δε θα επιτρέπεται η είσοδος στα εξεταστικά κέντρα.

Οι πίνακες με τα εξεταστικά κέντρα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ (Αιόλου 86, 1ος όροφος), σε όλα τα καταστήματα της τράπεζας και στην ιστοσελίδα της ΕΤΕ (www.nbg.gr). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να πληροφορηθούν το εξεταστικό τους κέντρο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι οδηγίες για τους υποψηφίους του διαγωνισμού, που έχουν καταχωρηθεί και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, είναι οι κάτωθι:

Οι εξετάσεις θα γίνουν µε βάση το πρόγραµµα που έχει ήδη καταχωρηθεί στους δικτυακούς τόπους της ΕΤΕ και του ΑΣΕΠ και έχει αναρτηθεί στη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ και σε όλα τα καταστήµατα της Τράπεζας µαζί µε τον συγκεντρωτικό πίνακα των εξεταστικών κέντρων, στα οποία θα διαγωνισθούν οι υποψήφιοι.

Όλοι οι υποψήφιοι, ανάλογα µε το επώνυµό τους και τον τόπο εξέτασης που είχαν δηλώσει, οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα, που έχουν ήδη οριστεί και ανακοινωθεί.

Η προσέλευση των υποψηφίων πρέπει να γίνει το αργότερο µία ώρα πριν την έναρξη της εξέτασης, προκειµένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και να βρίσκονται εντός της αίθουσας, όπου θα διαγωνισθούν, τριάντα (30) λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης. Όσοι παρουσιαστούν µετά το κλείσιµο των θυρών (09:30) δε θα γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις.

Για τη διαπίστωση της ταυτότητάς τους οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν µαζί τους την αστυνοµική τους ταυτότητα, ή το διαβατήριο, ή άλλο επίσηµο έγγραφο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν µαζί τους (2) στιλό διαρκείας του ίδιου χρώµατος (µπλε ή µαύρου). Απαγορεύεται η χρήση γοµολάστιχας ή διορθωτικού (µπλάνκο), καθώς στο Απαντητικό Φύλλο δεν επιτρέπεται το σβήσιµο µε οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, δεν επιτρέπονται βιβλία, γραπτές σηµειώσεις, ή άλλου είδους βοηθήµατα, και οποιαδήποτε υπολογιστική µηχανή. Οι υποψήφιοι µπορούν, όµως, να έχουν µαζί τους ένα θερµός µε νερό, ή αναψυκτικό.

Κατά τη διάρκεια παραµονής των υποψηφίων στις αίθουσες εξετάσεων τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιηµένα και τοποθετηµένα στο πάτωµα δίπλα στο κάθισµά τους.

Στις αίθουσες εξετάσεων δεν επιτρέπεται το κάπνισµα.

Ο υπολογισµός του χρόνου εξέτασης θα ξεκινήσει µε τη διανοµή των θεµάτων.

Η έξοδος από την αίθουσα δεν επιτρέπεται στους υποψηφίους πριν περάσει µία (1) ώρα από την έναρξη της εξέτασης. Οι υποψήφιοι, πριν αποχωρήσουν από την αίθουσα, είναι υποχρεωµένοι να παραδώσουν στους επιτηρητές το Απαντητικό τους Φύλλο µαζί µε όλο το άλλο έντυπο υλικό, που θα τους έχει διανεµηθεί (θέµατα, οδηγίες κ.λπ.) και να υπογράψουν στην «Κατάσταση Παρόντων-Απόντων».

Υποψήφιοι που δεν παραδίδουν το Απαντητικό Φύλλο, ή χρησιµοποιούν βοηθήµατα, ή αλληλοβοηθούνται, ή επιθέτουν στο Απαντητικό Φύλλο σηµεία αναγνώρισης, ή δεν συµµορφώνονται προς τις υποδείξεις και τις οδηγίες των επιτηρητών, ή διαταράσσουν την τάξη, ή χρησιµοποιούν µέσα επικοινωνίας µε το εκτός της αίθουσας περιβάλλον ή, γενικά, δολιεύονται την εξέταση, αποβάλλονται από την αίθουσα και αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία, αφού προηγουµένως κληθούν σε άµεση ακρόαση.
Υπενθυµίζεται ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων, άλλων συσκευών τηλεπικοινωνίας, ή υπολογιστικών µηχανών, συνεπάγεται αποβολή από την εξέταση.

Δείτε την προκήρυξη εδώ: http://www.forthnet.gr/media/FOTOS/Word/asep/ethniki_230_prok_2010.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.