Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Οι επταήμερες εκδηλώσεις του Μεσαίου Θεσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των επταήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Ο Πόντος» από τις 31 Ιούλη μέχρι τις 6 Αυγούστου με την ευκαιρία της γιορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Στις επταήμερες εκδηλώσεις , συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα από την Τιφλίδα της Γεωργίας που εντυπωσίασε με την παρουσίαση του, από τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου Κοζάνης που παρουσίσε το θεατρικό δρώμενο "Μωμόγεροι" , καθώς και το μεγάλο χορευτικό του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μουσικές εκδηλώσεις,θεατρικές παραστάσεις και λαική βραδιά.
Την Τετάρτη 5 Αυγούστου έγινε ο Μέγας Εσπερινός και η περιφορά της εικόνας της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος και στο τέλος ο σύλλογος του Μεσαίου παρουσίασε στο προαύλιο της εκκλησίας διάφορους ποντιακούς χορούς
.





Φωτογραφίες απο την εντυπωσική παρουσίαση του χορευτικού συγκροτήματος της ΓΕΩΡΓΙΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.