Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

«α.ν.α.σ.α»: Αποστασία με ονοματεπώνυμο για την δημοτική παράταξη


Δελτίο τύπου


28/8/2019
“Αποστασία με ονοματεπώνυμο για την δημοτική παράταξη «α.ν.α.σ.α»  και τον Δήμο Ωραιοκάστρου”.
Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη μας στην δημοτική ενότητα Καλλιθέας, Νίκος Σαραμούρτσης ανακοίνωσε την εν κρυπτώ, ερήμην της παράταξης, και ενάντια στις κοινές ομόφωνες αποφάσεις μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες (στις οποίες συμμετείχε),  προσωπική του συμφωνία με τον Δήμαρχο Π. Τσακίρη και την  αποχώρηση του από την παράταξη για να αποδεχθεί μία θέση Αντιδημαρχίας ενιαύσιας διάρκειας.
Στο βωμό της ιδιοτέλειας θυσιάζεται η πολιτική αξιοπρέπεια, η «καρέκλα» για μια ακόμα φορά υπερνικά το πολιτικό ήθος.
Κρίμα για έναν νέο πολιτικό να ξεκινά την καριέρα του με την «στάμπα» του πολιτικού αποστάτη προβάλλοντας αβάσιμες προφάσεις προκειμένου να αφήσει την ομάδα, να αγωνιστεί  μόνη της από τη θέση που την έφερε το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019, στο όνομα της δήθεν προσφοράς στο τόπο (λες και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι δεν θέλουν να προσφέρουν). Η προσφορά στον τόπο δεν έρχεται μόνο μέσα από τα καθήκοντα μίας βραχυχρόνιας Αντιδημαρχίας, η προσφορά μπορεί να είναι πιο πολύτιμή από την θέση της αντιπολίτευσης, είτε με συνεργασία, είτε με έλεγχο, είτε με δημιουργικό αντίλογο, αλλά πάντα με κοινό στόχο το καλό όλων.
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της «αν.α.σ.α» παραμένουμε πιστοί,  στην εντολή των χιλιάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο, τους  εναποθέτοντας τις ελπίδες τους  στις αρχές της παράταξης μας και στις καινοτόμες και εμπεριστατωμένες προγραμματικές μας θέσεις. Είμαστε οι αντιπρόσωποι τους και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη τον τόπο μας.
Καταγγέλλουμε απερίφραστα αυτές τις παλαιοκομματικές πρακτικές. Συγχαίρουμε δε, τον Π. Τσακίρη για το νέο του απόκτημα και ευχόμαστε στον αποχωρούντα σύντροφο καλή τύχη στην προσωπική του πολιτική ανέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.