Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Συνάντηση Παντελή Τσακίρη – Άγγελου Θεμελή

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Άγγελο Θεμελή είχε νωρίτερα σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωριοκάστρου Παντελής Τσακίρης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, παρά το γεγονός ότι οι δύο άνδρες επί της ουσίας συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε θεμελιώδη ζητήματα που αφορούν συνολικά τη λειτουργία του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού ανάμεσα στον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης και στους “Πρωταγωνιστές Ξανά” του νεοεκλεγέντος δημάρχου Ωραιοκάστρου υπάρχει μια μεγάλη απόσταση τόσο πολιτική όσο και προγραμματική.

Η συνάντησή του με τον κ. Θεμελή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο κ. Τσακίρης με τους επικεφαλής όλων των συνδυασμών που εκπροσωπούνται στο νέο δημοτικό συμβούλιο, εν όψει της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου, την 1η Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.