Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Δόξα Αγίου Παύλου-Δόξα Πενταλόφου 0-1



Μεγάλο διπλό πήρε σήμερα (31/3) το πρωί μέσα στον Άγιο Παύλο η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε την επί 8 αγώνες αήττητη Δόξα Αγίου Παύλου με σκορ 0-1. Μία νίκη που βάζει για τα καλά τους Πενταλοφίτες ξανά μέσα στο κόλπο των play off, έχοντας διαφορά 2 βαθμών από την 5η προνομιούχο θέση για τα μπαράζ. Στο πρώτο ημίχρονο τώρα και στο 7ο λεπτό σουτ του Μεταλίδη από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσοτουλίδη. Στο 11' μεγάλη φάση για τους Πενταλοφίτες, όταν ο Μανίκος βγήκε μόνος απέναντι στον Γκιουλμετάρογλου αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Απάντηση δύο λεπτά (13') αργότερα από την Δόξα Αγίου Παύλου, όταν ο Τούσα έπιασε ωραίο δυνατό σουτ από καλή θέση, η μπάλα πέρασε επικίνδυνα άουτ από την εστία του Τσοτουλίδη. Στο 27' ωραία συνεργασία μεταξύ Αραμπατζούδη και Άλντι Κοπάτσι, τελικός αποδέκτης ο Μανίκος ο οποίος σούταρε αλλά άουτ. Στο 34' σουτ του Άλεξ Κοπάτσι, ο Γκιουλμετάρογλου μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56' ο Σίμος έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά, με τον επερχόμενο Άλεξ Κοπάτσι να πιάνει δυνατό μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκιουλμετάρογλου. Στα καπάκια (57') ωραία δυνατό σουτ του Μεταλίδη από μακρινή απόσταση, ο Τσοτουλίδης με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε τη μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα (67') οι Πενταλοφίτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα απίστευτο σουτ από δύσκολη πλάγια θέση του Άλντι Κοπάτσι, κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 72' εκτέλεση φάουλ του Μαυρουδή άουτ. Στο 77' σουτ από κοντά του Μουρατίδη, ο Τσοτουλίδης σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι την προσεχή Τετάρτη 3-4-2019 και ώρα 17:00 με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ιωνικό Ιωνίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κοπάτσι Άλντι (67')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπανώτας Χ. (Τσιότσος Ν. - Τσιώνης Ρ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μελενικιώτης Πέτρος
Δόξα Αγίου Παύλου (Ανδρέας Καραμπάς): Γκιουλμετάρογλου, Αλεξιάδης, Μουμτζής, Πλακίδας, Μυλωνάς, Μουζακίδης, Γκροπάϊ (68' Κατεμίδης), Λιόλιος, Μεταλίδης, Τούσα (λ.τρ. 55' Μουρατίδης), Μαυρουδής.
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Τζιώλης, Αγγελής, Μάσκας, Σίμος, Κοπάτσι Άλεξ, Τσιφούτης, Μανίκος (88' Μενεξές), Αραμπατζούδης (82' Πασχαλίδης), Κοπάτσι Άλντι (90' Τάκης).

Αναδημοσίευση απο ΜΑΣ ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.