Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Τρελάθηκαν στον ΠΑΟΚ! Συζητούν την παραχώρηση Ροντρίγκες!

Δεν αρχίζει καλά  το 2017 για τον ΠΑΟΚ! Κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά των διοικούντων  της ομάδας που αντί της ενίσχυσής της, είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον πολυτιμότερο παίκτη αποδυναμώνοντάς την!
Η πρόταση της Γαλατασαράι για τον Γκάρι Ροντρίγκες έχει βάλει φωτιά στον ΠΑΟΚ . Οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε εξέλιξη (από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζεται ότι υπάρχουν συζητήσεις, αλλά καμία συμφωνία) και άπαντες περιμένουν το αποτέλεσμά τους.
Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν διαρρέονται ποσά (αν και οι πληροφορίες μιλούν για πρόταση 4 εκ. ευρώ), την ίδια ώρα που στην Τουρκία υπάρχουν διάφορες εκδοχές (κάποιοι μιλάνε για πρόταση 3 εκατ. ευρώ).
Οι οπαδοί πάντως του δικεφάλου έχουν κατακλύσει με μηνύματα αντίδρασης τους λογαριασμούς του Γιώργου Σαββίδη και του Γκάρι Ροντρίγκες, δηλώντας κάθετα ότι δεν συμφωνούν με αυτή τη μεταγραφή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.