Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Χορός του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου


Πραγματοποιήθηκε ο Χορός του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου στο ROSE GARDEN, με ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Τεράστια συμμετοχή δήλωσαν με τη παρουσία τους οι αθλητές όλων των τμημάτων του Συλλόγου, οι γονείς οι προπονητές και όλοι οι παράγοντες. Από δε τους ποδοσφαιριστές, δεν απουσίαζε σχεδόν κανείς!! Η ημέρα κύλησε ευχάριστα, με καλό και ποιοτικό μενού και προπάντων με πολύ χορό και κέφι! Ειδικά Το τμήμα hip-hop ενθουσίασε τους παρευρισκομένους, φυσικά με την καθοδήγηση της εξαιρετικής δασκάλας τους Χριστίνας Ανθούλη.
Σε αυτήν την υπέροχη γιορτή, τιμήσαμε όλους τους αθλητές, τους προπονητές τους γονείς οι οποίοι κατάφεραν πράγματα που μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά, γιατί μας ενώνουν κοινοί αγώνες, κοινά βιώματα, και εμπειρίες. Άξιζε πραγματικά η προσπάθεια όλων μας, γιατί αυτή θα μας επιτρέψει μια μέρα να απολαύσουμε μια νέα γενιά ανθρώπων, μια γενιά ενάρετων αθλητών και ενάρετων πολιτών.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης: Ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης (συγκοινωνιών και μεταφορών) Δημήτρης Χατζηβρέτας, ο Δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι, Ηλίας Ζιακούλης, Αθανάσιος Καρύδης, Κυριάκος Ιωσηφίδης, Νέλλυ Δελλή, οι τέως πρόεδροι του Συλλόγου, Λάκης Σημαιοφορίδης, Μιλτιάδης Παυλάκης και ο παντοτινός φίλος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και του ποδοσφαίρου, ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.