Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

2ogymnoraiokastrou
Η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Από τις 9:00 το πρωί με καφέ, κεράσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και εορταστική μουσική, μπορείτε να θαυμάσετε τα χειροποίητα έργα των μαθητών του σχολείου μας  που τα κατασκεύασαν με πολύ μεράκι και κόπο.  Πολλά εορταστικά  καταπληκτικά αντικείμενα και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να προμηθευθείτε σε πολύ χαμηλές τιμές για να τα χρησιμοποιείστε ή ακόμη και να τα δωρίσετε ενόψει των Χριστουγέννων.
Το απόγευμα στις 7 οι μαθητές μας θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του σχολείου μας, και θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο πάρτι, μέχρι τις 9:00, που θα κλείσει η εκδήλωση μας.
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους . 
       Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΘΥΜΙΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.