Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Αρβανιτίδης Γ.: Να σπάσουμε αυγά, όχι το κεφάλι μας…


Να σπάσουμε αυγά, όχι το κεφάλι μας…


Κοινή προσπάθεια των φιλευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων και εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση είναι, σύμφωνα με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε το πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «Καλύτερα να σπάσουμε αυγά, παρά να σπάσουμε το κεφάλι μας», τονίζοντας ότι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου οφείλουν να εργαστούν με γενναιότητα και σχέδιο για την οικοδόμηση ενός κοινά αποδεκτού οδικού χάρτη εξόδου από την κρίση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Αρβανιτίδη στον FM100 και την εκπομπή «ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ» με τον δημοσιογράφο Τραϊανό Χατζηδημητρίου (02.11.2016).
Συνέντευξη στον FM100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.