Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου "Προσφορά ζωής 26 χρόνια" απο τον Π.Σ. Μεσαίου Θεσσαλονίκης

 Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τέταρτου βιβλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου Θεσσαλονίκης την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου.  Το βιβλίο με τίτλο  "Προσφορά ζωής 26 χρόνια" έχει θέμα την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο σύλλογος του Μεσαίου απο το 1988 έως το 2014 και επιμελήθηκε  ο  κ.Θ. Αμανατίδης που υπήρξε Πρόεδρος του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια .  Την παρουσίαση του βιβλίου  έκανε ο Δρ. φιλόλογος Ηλίας Χρυσοστομίδης.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Β΄ Θεσσαλονίκης Γεώργιος Λαζαρίδης, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο αντιδήμαρχος  Καλλιθέας Ωραιοκάστρου Χρήστος Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ωραιοκάστρου Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου Γεώργιος Λαζαρίδης 
 ο Ιερέας του χωριού Σταύρος Κυρσταυρίδης, ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής-παιδείας-πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου ΔΕΛΤΑ Δημήτριος Σκουλαριώτης, ο  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσαίου Αναστάσιος Λαζαρίδης,και  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λητής Απόστολος Χατζηιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.