Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ EU CHORALIS ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                          
Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ EU CHORALIS ΣΤΟΝ
ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
«ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου θα συμμετάσχει στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης». Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και σαν μέλος της κριτικής επιτροπής συμμετέχει, μεταξύ άλλων και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος.
Είναι το επόμενο βήμα για το χορωδιακό μας σύνολο μια τέτοια συμμετοχή σε έναν έγκυρο θεσμό, που ελπίζουμε να μας δώσει τη χαρά της εμπειρίας αλλά και της πρωτιάς, μιας και οι χορωδοί και ο μαέστρος θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό να επιτύχουν ένα βραβείο.

Η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis αλλά και το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας «Σολ» της Ενορίας μας, υπό τη διδασκαλία της Εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Άννας Γεράση, τη διεύθυνση του Μουσικολόγου κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη και τη στήριξη της Ενοριακής Νεανικής μας Εστίας, πραγματοποιούν μικρά, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά βήματα στην καλή και ποιοτική μουσική, δίνοντας συγχρόνως στα μέλη τους την ευκαιρία της ενασχόλησης με το χορωδιακό τραγούδι με τρόπο σωστό, παραγωγικό και δημιουργικό. Τα Χορωδιακά Σύνολα της Ενορίας μας έχουν να προτείνουν πολλά πράγματα αναφορικά με τον πολιτισμό, εντός αλλά και εκτός Ωραιοκάστρου.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους χορωδούς και στον μαέστρο μας.
Η Χορωδία μας θα ταξιδέψει στην όμορφη Ναύπακτο στις 3,4 και 5 Ιουνίου.     


fb page: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.