Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ανανέωση της συνεργασίας του Μυγδονιακού με την Άντζυ Τρύψια.


Προσθήκη λεζάντας
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΌΣ μετά την πολύ μεγάλη επιτυχίας, της γυναικείας ομάδας του Μυγδονιακού (Κατάκτηση Πρωταθλήματος – συμμετοχή στον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ), αλλά και της καθ’ ομολογούμενης πολύ επιτυχημένης πορείας όλων των τμημάτων του Μυγδονιακού ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του και για την επόμενη χρονιά με την Αρχιτέκτονα της ομάδας κα Άντζυ Τρύψια, η οποία παραχώρησε στο site της ομάδας www.mygdoniakos.gr την ακόλουθη συνέντευξη.


Ερώτηση: Κα Τρύψια είστε 2 χρόνια στην ομάδα του Μυγδονιακού, μια πολύ νεανική ομάδα. Που πιστεύετε ότι οφείλετε αυτή η πρωτοφανής επιτυχία της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως αήττητη, αλλά και της συμμετοχής της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου;

Απάντηση: Πιστεύω ότι τον πρώτο χρόνο παρουσίας μου στην ομάδα ήταν περίοδος γνωριμίας με την διοίκηση και το έμψυχο υλικό που είχε ο σύλλογος. Στη συνέχεια αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη και στήριξη  της διοίκησης να γίνουν κάποιες προσθήκες που θα βελτίωναν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, θα ανέβαζαν το επίπεδο των δικών μας παιδιών και θα ταίριαζαν στο κλίμα και τη φιλοσοφία του συλλόγου. Οι επιλογές αποδείχτηκαν παραπάνω από ικανοποιητικές και μαζί με τη στήριξη του κόσμου ήρθαν τα γνωστά αποτελέσματα.

Ερώτηση: Από τη μέχρι στιγμής συνεργασία με την ομάδα είστε ευχαριστημένη;

Απάντηση: Το ότι συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, δείχνει ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη μέχρι στιγμής. Σε μια συνεργασία πρέπει να προσαρμόζεις τα θέλω σου και τις φιλοδοξίες σου και σ’ αυτό το κομμάτι και εγώ και η διοίκηση έχουμε συμφωνήσει να προχωράμε αργά και σταθερά.

Ερώτηση: Έχοντας αναλάβει και τα τμήματα υποδομών του Μυγδονιακού (Κορασίδες – Παγκορασίδες) πως βλέπετε το μέλλον της ομάδας;

Απάντηση: Ο σύλλογος λόγω της διάσπασης που υπέστη πριν κάποια χρόνια έχει απώλειες σε κάποιες ηλικίες. Όμως οι φουρνιές που ακολουθούν (παγκορασίδες – ακαδημίες) είναι πολύ ελπιδοφόρες και ταυτόχρονα με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, πιστεύουμε ότι σε λίγα χρόνια θα  αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα.
Ερώτηση: Αυτές τις μέρες συμφωνήσατε με το Δ.Σ. του Μυγδονιακού για τη συνέχιση της συνεργασίας σας και την επόμενη χρονιά. Τι πιστεύετε για την πορεία της γυναικείας ομάδας σε μια πολύ πιο δύσκολη κατηγορία, όπως αυτή της Β΄ Εθνικής;


Απάντηση: Νομίζω ότι υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο και το θετικό είναι ότι ήδη με συνομιλίες της διοίκησης, δείχνει ότι η ομάδα θα συνεχίσει χωρίς απώλειες από το υπάρχον έμψυχο υλικό και με την προσθήκη μίας ή δύο αθλητριών θα καταφέρουμε να έχουμε μια καλή πορεία στην Β΄ Εθνική.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.