Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η Ένωση Γονέων του Δήμου Ωραιοκάστρου απένειμε αριστεία και επαίνους σε όλους τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ του σχολικού έτους 2014-2015


Δελτίο Τύπου - Βραβεία, Αριστεία 2016
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Web : egoraio.blogspot.com
e-mail : egoraio@gmail.com
ΤΗΛ : 6974495948 - 6976493300
Ωραιόκαστρο 10/1/2016

Δελτίο Τύπου

Σήμερα (χθές) , ή Ένωση Γονέων του Δήμου Ωραιοκάστρου απένειμε αριστεία και επαίνους σε όλους τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ του σχολικού έτους 2014-2015 όλων των λυκείων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέρα απο τους αποφοίτους, πολλοί γονείς για να παραλάβουν το αριστείο ή και τον έπαινο, μια και τα παιδιά τους σπουδάζουν εκτός Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ Αστέριος Γαβότσης που απηύθυνε χαιρετισμό, ο πρόεδρος του ΔΣ κ Αθ. Καρύδης,  οι αντιδήμαρχοι Π .Αταμιάν, Κ. Ιωσηφίδης, Θ. Δίγκαλης, οι πρόεδροι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βαγγέλης Χατζηαντωνίου και Παντελής Πορφυριάδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας Βαγγέλης Χατζηαγόρου, ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Πολυχρονίδης, οι πρόεδροι του τοπικού Λητής Τόλης Χατζηαντωνίου και Μελισσοχωρίου  και Αθανάσιος Γκάτσης, καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου Βάσω Λύσσα και Γιώργος Λαμπρόπουλος, οι διευθυντές του Λυκείου Καλλιθέας κ Θεούλα Γιαντσούλη και του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου κ Βασίλειος Μιχαηλίδης.
Πριν την απονομή των αριστείων/ επαίνων η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου έκοψε την βασιλόπιτά της.
Ευχαριστούμε τέλος όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης μας και ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή συνέχεια στην ακαδημαϊκή τους πορεία.

Για το Δ.Σ.

                               Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

                         Αθανάσιος Τσολακίδης                                   Βασίλειος Ρούσης


Ακολουθεί Φωτογραφικό Υλικό.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.