Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Χορός ΚΑΠΗ Μεσαίου.


Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε με από­λυ­τη επι­τυ­χία ο χορός που ορ­γά­νω­σε το ΚΑΠΗ Με­σαί­ου, το Σάβ­βα­το 7 Νο­εμ­βρί­ου 2015, στο Πνευ­μα­τι­κό Κέ­ντρο Με­σαί­ου!Τα μέλη του ΚΑΠΗ άρ­χι­σαν να συ­γκε­ντρώ­νο­νται στις 19.00μ.μ και σιγά σιγά, άρ­χι­σε να γε­μί­ζει η αί­θου­σα του Πνευ­μα­τι­κού Κέ­ντρου. Η μου­σι­κή άρ­χι­σε το πρό­γραμ­μά της και άρ­χι­σε η δια­σκέ­δα­ση με πολύ κέφι!

Στη διάρ­κεια της εκ­δή­λω­σης χό­ρε­ψε και το με­γά­λο χο­ρευ­τι­κό συ­γκρό­τη­μα του ΜΠΣ Με­σαί­ου "ΝΕΑ ΚΟ­ΤΥΩ­ΡΑ" με με­γά­λη επι­τυ­χία. Και κα­τα­χει­ρο­κρο­τή­θη­κε από τον κόσμο!
Τον χορό τί­μη­σαν με την πα­ρου­σία τους ο Βου­λευ­τής Β' Πε­ρι­φέ­ρειας Θεσ/νικης των ΑΝΕΛ Γιώρ­γος Λα­ζα­ρί­δης, ο αντι­δή­μαρ­χος Ενό­τη­τας Καλ­λι­θέ­ας Δήμου Ωραιο­κά­στρου Θωμάς Διν­γκα­λής, ο αντι­δή­μαρ­χος και πο­λι­τευ­τής δήμου Δέλτα Δη­μή­τρης Σκου­λα­ριώ­της, η πρό­ε­δρος του ΔΟΠ­ΠΑΩ Δ.Ω  Ρένα Αντω­νιά­δου, ο δη­μο­τι­κός σύμ­βου­λος Γε­ώρ­γιος Λα­ζα­ρί­δης, ο πρό­ε­δρος το­πι­κής κοι­νό­τη­τας Με­σαί­ου Ανα­στά­σιος Ι. Λα­ζα­ρί­δης και ο εκ­πρό­σω­πος του ΚΑΠΗ Φι­λα­δέλ­φειας Πα­να­γιώ­της Χρύ­σο­γλου. Την πα­ρου­σί­α­ση του προ­γράμ­μα­τος έκανε ο πρό­ε­δρος του ΜΠΣ Με­σαί­ου Θε­ό­δω­ρος Αμα­να­τί­δης.


Στη μου­σι­κή δια­κρί­νο­νται από αρι­στε­ρά Γε­ώρ­γιος Σι­δη­ρό­που­λος, Άλκης Μαυ­ρο­κε­φα­λί­δης και Αθα­νά­σιος Κα­ραν­τζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.