Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Πέρασε «αλώβητος» ο Μακεδονικός Μοναστηρίου από τη Νεοχωρούδα

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Μακεδονικός Μικρού Μοναστηρίου έφυγε με το «διπλό» από τη Νεοχωρούδα και βρέθηκε στη κορυφή του 1ου ομίλου μαζί με τον Θερμαϊκό.

Με ένα γκολ του Πετρούση στο 25′ και ακόμα ένα του Βαρδαλή στο 70′ μετά από έξοχη ασίστ του Ιτούδη, ο Μακεδονικός έκανε το 0-2, για να μειώσουν το σκορ οι γηπεδούχοι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι «πράσινοι» μετά την ήττα της πρεμιέρας, συνέχισαν σήμερα για
πέμπτη αγωνιστική αήττητοι και πλέον πηγαίνουν με την ψυχολογία στα ύψη στο ματς κυπέλλου με την Αναγέννηση Χαλκηδόνας. Ένας ματς στο οποίο οι παίκτες του Μακεδονικού θέλουν να το κερδίσουν και να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα της πρεμιέρας.
Από την άλλη, η Νίκη Νεοχωρούδας έμεινε με άδεια χέρια για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, παραμένοντας στους 4 βαθμούς και δίνοντας την ερχόμενη αγωνιστική, το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, με την πανίσχυρη φέτος ΑΕ Αμπελοκήπων.
Η σύνθεση του Μακεδονικού (Γιαρικάνης): Μπατζαρακίδης, Βλάχας, Κουτρογιάννης, Πετρούσης, Μπιρσίμης, Καρκαμάνης Γ., Παπαεμανουήλ, Ιτούδης, Βαρδαλής

epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.