Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Με πολλούς φίλους του βιβλίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη της ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ στο Ωραιόκαστρο.

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ώρα 18:00 στη δημοτική βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ .
Η αίθουσα της βιβλιοθήκης γέμισε από τους πολίτες που δήλωσαν την επιθυμία τους να γίνουν μέλη της Λέσχης. Οι εμπνευστές της δημιουργίας της Λέσχης Ανάγνωσης σε συνεργασία με το Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., οι κ.κ. Πάρης Βορεόπουλος ( φιλόγογος, ποιητής και συγγραφέας) και Βίλης Μουχλιανίτης (φιλόλογος), αφού χαιρέτησαν τα μέλη, ενημέρωσαν για την λειτουργία της λέσχης και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε και πρότειναν ως πρώτο βιβλίο ανάγνωσης το "ΣΤΑΥΡΙΩΤΗΣ" του συντοπίτη μας Δημήτρη Παπαδόπουλου. 

Στην πρώτη αυτή συνάντηση παρευρέθηκε και ο ποιητής Λευτέρης Μουφτόγλου, που μας διάβασε δύο αποσπάσματα σατυρικής ποίησης και δώρισε στην βιβλιοθήκη μας δύο έργα του. Ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη για διάφορα θέματα που αφορούν την γνώση, το βιβλίο και την παιδεία και η βραδιά έκλεισε με καφέ γνωριμίας στο καφέ μπαρ FOCUS.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.