Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή της ΕΠΩΦ για την τοποθέτηση του κ.Φίλη στο θέμα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων που είναι από τα πιο δυναμικά μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος απέστειλε στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 επιστολή προς αυτήν εν όψει της σύγκλισης της ολομέλειας διοικητικού συμβουλίου για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015.
Αντικείμενο της επιστολής ήταν η τοποθέτηση του σημερινού υπουργού παιδείας κ. Ν. Φίλη στην εφημερίδα ΑΥΓΗ στις 20/08/2014 στο θέμα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Τονίζεται στην επιστολή η ανάγκη για την ανάληψη πρωτοβουλίας από πλευράς ΠΟΕ ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα των αρνητών της Γενοκτονίας των προγόνων μας τύπου Ρεπούση – Φίλη .
Προτρέπει μάλιστα η ΕΠΩΦ την ΠΟΕ να αναλάβει κάθε πρόσφορη πρωτοβουλία ,χωρίς να απορρίπτονται ακόμη και δυναμικές παρεμβάσεις .Θέτει δε στη διάθεση της ΠΟΕ το σύνολο του δυναμικού της στην προοπτική ανάληψης οποιασδήποτε πρωτοβουλίας που θα συμβάλλει στην έκλειψη παρόμοιων φαινομένων άρνησης της Γενοκτονίας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                      ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.