Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ 6-0.

 Επίδειξη δύναμης της Αστραπής Μεσαίου – Αρνητικό ρεκόρ για την Άσσηρο
Κερδίζοντας κατά κράτος σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού, η Αστραπή Μεσαίου συνέχισε αήττητη ακόμα μία αγωνιστική, επικρατώντας με 6-0 της Δόξας Ασσήρου.
Το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Γαβριηλίδης. Για δύο λόγους. Πρώτον διότι σημείωσε χατ-τρικ και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αλλά και για τον λόγο ότι τραυματίστηκε πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για τη συνέχεια. Για το Μεσαίο σκόραραν επίσης ο Τσούκλης, ο Αθανασιάδης και ο Χασιρτζόγλου.

Παράλληλα, την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του Μεσαίου αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινώσουν τον νέο τους προπονητή, ο οποίος δεν αποκλείεται να προλάβει και το επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον ΜΑΣ Στίβου.
Αναφορικά με την Δόξα Ασσήρου, τα δεδομένα δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστα, μιας και η Δόξα σε τέσσερις αγώνες έχει δεχθεί 14 γκολ σε τέσσερις αγώνες ενώ σε 360 λεπτά δεν έχει πετύχει γκολ! Σίγουρα, η κατάσταση είναι δύσκολη, με την ομάδα να είναι φανερό πως χρειάζεται ενίσχυση.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ
Σκόρερ: Γαβιηλίδης 3 (αποχώρησε τραυματίας), ο Τσούκλης, ο Αθανασιάδης και ο Χασιρτζόγλου.
ΜΕΣΑΙΟ: Παναγιωτίδης, Χουνουζίδης, Ζουμπούλης, Βαγγελόπουλος, Μαρμαρίδης Αλ., Γεωργιάδης, Παρμαξίδης, Τσούκλης, Γαβριηλίδης, Σεμερτζίδης, Αθανασιάδης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χασιρτζόγλου, Γκίο και Καραντασιάδης.
Η επόμενη 5η Αγωνιστική.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ
ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.