Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

‘’ΔΙΑΠΛΑΣΗ’’: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2015-2016

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΔΙΑΠΛΑΣΗ’’

Δίπλα στον Πολυχώρο ‘NOUVELLE’ δημιουργήθηκε ένα μοναδικό για την Β. Ελλάδα αθλητικό κέντρο στο οποίο φιλοξενείτε ο Α.Μ.Π.Σ. ‘’ΔΙΑΠΛΑΣΗ’’.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2015-2016


Ο Α.Μ.Π.Σ. ΔΙΑΠΛΑΣΗ δίνει την ευκαιρία σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (2-4 ετών) να αθληθούν σε ένα ολοκληρωμένο καινούργιο αθλητικό κέντρο. Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα αθλήματα ξεκινούν από τα πέντε. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα πρωτοποριακά προγράμματα των σπορ των μικρών παιδιών παγκοσμίως ξεκινούν από τα 2. Τα οφέλη είναι πολλά, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να μυηθούν από νωρίς στο μαγικό κόσμο των αθλημάτων με τρόπο διασκεδαστικό. Τα παιδιά εξοικειώνονται γρήγορα με πάρα πολλά πράγματα που για τους γονείς ήταν αδιανόητα. Ένα από αυτά είναι και ο αθλητισμός. Στόχος μας βέβαια δεν είναι να κάνουμε ένα παιδί από τόσο μικρή ηλικία πρωταθλητή, αλλά να του δημιουργήσουμε αθλητική παιδεία μια αρχή που θα τον συντροφεύει σε όλη του τη ζωή. Η ουσία λοιπόν όλων αυτών των δραστηριοτήτων στις μικρές ηλικίες έχουν περισσότερο εναλλακτική βάση και λιγότερο υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου στόχου.

  • Το πρόγραμμα πραγματοποιείτε όλο τον χρόνο μία φορά την εβδομάδα πρωινές ώρες και περιλαμβάνει 6 αθλήματα.
  • Τις ίδιες ώρες θα έχουν την δυνατότητα να γυμναστούν και οι ενήλικες γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά μαζί με τα παιδιά τους σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα.
  • Ειδικά τεστ αξιολόγησης θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του έτους.
  • Κατά την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται ημερίδες με εκπαιδευτικό περιεχόμενο (διατροφολόγος-παιδοψυχολόγος-οδοντίατρος κ.α.) για τα παιδιά και τους γονείς.
  • Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Το αθλητικό κέντρο περιλαμβάνει κλειστά γήπεδα Ποδοσφαίρου – Μπάσκετ – Βόλεϊ – Τένις. Ανοικτά γήπεδα Τένις και Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα και φυσικό χόρτο. Αίθουσες Ενόργανης Γυμναστικής – Πινγκ Πονγκ – Χορού.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ­ - ΜΙΝΙ ΤΕΝΙΣ – ΜΙΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ – ΧΟΡΟ.

  • Το κόστος για κάθε παιδί είναι έκπληξη.


Υπεύθυνη προγράμματος Βάια Παντζάρη (κιν. 6978882667 τηλ. 2310686544) FACEBOOK. ΚΑΑΔ-Διάπλαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.