Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ EU CHORALIS ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Από το Νοέμβριο του 2010 η Γυναικεία Χορωδία "Eu Choralis" δίνει το στίγμα της στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας -και εκτός- παρουσιάζοντας πάντοτε προγράμματα υψηλού αισθητικού και καλλιτεχνικού επιπέδου για τα δεδομένα ενός ερασιτεχνικού χορωδιακού σχήματος.
Φέτος η Eu Choralis συμπληρώνει 5 χρόνια ζωής και παρουσίας κι εμείς ευχόμαστε αυτά τα χρόνια που πέρασαν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για περισσότερη δουλειά και συνεχή εξέλιξη προς ψυχικό και πνευματικό όφελος τόσο των μελών της χορωδίας όσο και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας καθώς αυτή είναι κοινωνός του αποτελέσματος της προσπάθειας που γίνεται.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στα πρόσωπα δύο σπουδαίων ανθρώπων, επαγγελματιών της μουσικής τέχνης, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες για να στηρίξουν την υπόθεση του πολιτισμού στην πόλη μας μέσω και της Eu Choralis. Πρόκειται για το μαέστρο Αντώνη Κωνσταντινίδη και την άοκνη μουσική διδάσκαλο του σχήματος, Άννα Γεράση. Η δουλειά και των δύο είναι η αιτία που τα πέντε τελευταία χρόνια ζωής της Eu Choralis έχουν παρουσιαστεί στην πόλη μας σπουδαίες παραγωγές, όπως -οι πιο πρόσφατες- "Το Μέλος του Πάθους", την περασμένη άνοιξη, αλλά και το μεγάλο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκη πέρσι το φθινόπωρο.
Φέτος η σεζόν ξεκινά με όρεξη και καινούργια σχέδια για το εγγύς μέλλον. Είστε όλες καλοδεχούμενες να συμμετέχετε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της δημιουργίας και που ξέρετε; Μπορεί να ανακαλύψετε μέσα σας καινούργιους δρόμους και ταλέντα!
Σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη 6:30-8μ.μ. & κάθε Σάββατο 5-6:30μ.μ. στην όμορφη και ζεστή αίθουσα προβών του Πνευματικού μας Κέντρου (πίσω από την εκκλησία του Ωραιοκάστρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.