Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αστέριος Γαβότσης: "Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων"

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών στο 1ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου, στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, στο 2ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, στο 5ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου (συγκρότημα Σκάρας) και στο 5ο γυμνάσιο (συγκρότημα Σκάρας).

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γαβότσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι προτεραιότητα της διοίκησης του δήμου είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας. «Προτεραιότητα μας θα εξακολουθήσει να είναι η συνεχής προσπάθεια να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον και τις ιδανικότερες συνθήκες, μέσα στις οποίες θα φοιτούν όλοι οι μαθητές του διευρυμένου δήμου μας. Θα είμαστε διαρκώς παρόντες δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων-κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές, ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

«Οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι από καρδιάς δημιουργική χρονιά και επιτυχίες σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.