Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την υποβολή μελέτης ανάπλασης και αποκατάστασης των ανενεργών λατομείων Νεοχωρούδας και Παλαιοκάστρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr
Ωραιόκαστρο 06.08.15 Αριθμ. Πρωτ. 18811
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σύμφωνα με τις αποφάσεις 243-244/2015 του δημοτικού συμβουλίου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή μελέτης ανάπλασης και αποκατάστασης των ανενεργών λατομείων Νεοχωρούδας και Παλαιοκάστρου.
Η σχετική μελέτη θα πρέπει να προβλέπει χώρους πολιτισμού (πχ. ανοικτό θέατρο), αθλητικούς χώρους και χώρους αναψυχής. Επίσης αποκατάσταση των οδών για την ανάδειξη των λατομείων.
Οι μελέτες θα πρέπει να υποβληθούν εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης στην ιστοσελίδα του Δήμου (έως και 20/08/2015) στο Δήμο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Ποιότητας Ζωής και στο τηλ. 2313304049.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.