Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Στον Αγροτικό Αστέρα ο Ηλίας Σαπάνης

Τον Ηλία Σαπάνη ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω του επίσημου site της ομάδας, ο Αγροτικός Αστέρας.
Ο πρώην προπονητής της Δόξας Πενταλόφου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των μεγάλων δυνάμεων της χώρας, είναι ο «εκλεκτός» των Ευοσμιτών για την θέση του προπονητή στην εφηβική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα (Κ17).
Ο ίδιος δήλωσε μετά την συμφωνία με τους ιθύνοντες της ακαδημίας σχετικά με την απόφαση του ν” αναλάβει την Κ17:
 « Το όλο πλάνο και η φιλοσοφία που μου ανέλυσαν οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα με κάλυψαν πλήρως, είναι ότι ακριβώς ψάχνει κάποιος προπονητής με υψηλούς στόχους ».
 
Η σχετική ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα:
Ο Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον προπονητή Ηλία Σαπάνη, ο οποίος θ’αναλάβει την εφηβική (Κ17) ομάδα του Συλλόγου. Ο Ηλίας Σαπάνης, γεννημένος στις 29/12/1973 και κάτοχος Uefa Α , ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων της χώρας καθώς επίσης και στην Ιταλία.
Το 2010 σταμάτησε απο την ενεργό δράση και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Δόξας Πενταλόφου όπου και βρισκόταν μέχρι πριν λίγους μήνες και με την οποία μάλιστα το 2013 πανηγύρισε την άνοδο στην Γ Εθνική.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Ερασιτέχνη τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

http://www.epsm24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.