Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

"ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ": Ενέργεια με παραπλανητικό σκοπό η διανομή αντιτύπων Καινής Διαθήκης από Προτεστάντες στην Ενορία μας

Γνωστοποιείται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της ενορίας μας ότι σήμερα(χθές) 11 Ιουλίου ε.ε. μια προτεσταντική οργάνωση «Ευαγγελικών Εκκλησιών της Ελλάδας», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, πραγματοποιεί  «επίθεση», διανέμοντας Καινές Διαθήκες με διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό.
Πρόκειται για μια νεοπροτεσταντική οργάνωση, η οποία προσφέρει την Καινή Διαθήκη την «εγκεκριμένη από των Ορθοδόξων Πατριαρχείων,»  η ενέργεια αυτή έχει καθαρά παραπλανητικό σκοπό, αφού συνοδεύεται από προτεσταντικό υλικό. Θα πρέπει σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί να γνωρίζουμε ότι αυθεντικός ερμηνευτής της Αγίας Γραφής είναι μόνο η Εκκλησία του Χριστού πού είναι «στύλος και εδραίωμα της αληθείας»..
Η νεοπροτεσταντική αυτή οργάνωση πραγματοποιεί αυτή την προσηλυτιστική εξόρμηση σήμερα 11 Ιουλίου στην περιοχή μας, εκμεταλλευόμενη την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας.
Την Καινή Διαθήκη και το CD  καθώς και το υπόλοιπο διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό που δεν έχει καμία σχέση με την Ορθόδοξη Χριστιανική διδασκαλία και καλόν είναι να το  καταστρέψετε  ή να το παραδώσετε στον Ιερό Ναό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.