Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η κοπή της βασιλόπιτας του Δ .Α .Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας Δ .Α .Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ την Κυριακή 1 Μαρτίου στο ROSE GARDEN.
Σε εορταστικό κλίμα αισιοδοξίας και χαράς παρευρέθηκαν όλοι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι με την συνοδεία συγγενικών τους προσώπων.
Τα τρία χορευτικά τμήματα μπαλέτου της κα Χατζίδου Σοφίας έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις μικρές μας μπαλαρίνες να παρουσιάζουν τις όμορφες χορογραφίες τους μέσα στις ροζ φορεσιές τους.


Πολλά χειροκροτήματα δέχτηκε το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου μας που χόρεψε σε ρυθμούς Latin πάλι με τη επιμέλεια της κα Χατζίδου Σοφίας αποσπώντας την προσοχή όλων με τις χορευτικές ικανότητες τους.


Κατά την διάρκεια του χορού ανακοινώθηκαν και τα τρία νέα μέλη του Συλλόγου μας κ. Τάσος Παπαχρήστου υπεύθυνος γυναικείας ομάδας βόλεϊ, κα. Ειρήνη Μήτσιου υπεύθυνη χορών (μπαλέτου, λάτιν) και κα. Έυη Παπαδοπούλου υπεύθυνη εκγύμνασης ( Πιλάτες , αερόμπικ, ζούμπα).
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ Αστέριος Γαβότσης , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Τσακαλίδης Ηρακλής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ Αταμιάν Πέτρος, ο Δημ. Σύμβουλος κ Πόλυχρονίδης Αναστάσιος, ο Δημ. Σύμβουλος κ Καταρτζής Ευάγγελος, ο Πρόεδρος του Ερωτόκριτου κ Χριστινάκης Σπύρος και η Γ. Γραμματέας της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου κα Πετρίδου Γεωργία.
Οι βασικοί χορηγοί των ομάδων του Συλλόγου μας που θέλουμε να ευχαριστήσουμε είναι οι εταιρείες :
OPEN HOUSE bar - cafe
Αφοί Στεφανίδη κρεοπωλείο
ΠΑΛΜΟΣ - Φροντιστήρια
AUTO CONTROL - ΚΤΕΟ
Για την διοργάνωση της κοπής βασιλόπιτας βοήθησαν με τις χορηγίες τους:
ROSE GARDEN – παραχώρηση αίθουσας
Μελί - μελί – αρτοποιείο
Leone - αρτοποιείο
Οικογένεια Πορτοκαλίδη
KG FOODS - προϊόντα ζύμης
ΖΑΝΑ - Παιχνίδια & είδη θαλάσσης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.