Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Δελτίο Τύπου της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας- Νέα Πρόταση» για τον διαγωνισμό ρομποτικής.

Ρ 2 (στο τετράγωνο)
Σε έναν διαγωνισμό θα πρέπει να υπάρχει αρχή- μέθοδος- κοινή γραμμή- ολοκλήρωση. Με αυτές τις αρχές και με πολύ μεράκι οι μαθητές του δήμου μας συμμετείχαν στο διαγωνισμό ρομποτικής που έλαβε χώρα στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» καθώς επίσης και στους αγώνες Ρητορικής και Επιχειρηματολογίας στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τούμπας. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος, δεδομένου ότι συμμετείχε ένας μεγάλος αριθμός σχολείων και οι επιδόσεις των παιδιών ήταν εξαιρετικές.

«Τέτοιες δραστηριότητες σκοπό έχουν την κοινωνική ανάπτυξη και την ενίσχυση της προσωπικότητας των παιδιών, την προώθηση του πνεύματος συνεργασίας και την αποφυγή αντικοινωνικών συμπεριφορών», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας- Νέα Πρόταση» Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συμπλήρωσε «πως τα παιδιά μας για ακόμη μία φορά έδειξαν πως υπάρχει ελπίδα για το μέλλον και δεν φοβούνται να τολμήσουν καινούριες ιδέες σε νέα περιβάλλοντα.  ‘Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν τόσο στα παιδιά που συμμετείχαν από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (Γαλήνη), στα παιδιά της Ενορίας του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, στα παιδιά του 5ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου στο Μελισσοχώρι (Σκάρας) όσο και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου (Γαλήνη), στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και τους επιβλέποντες κ. Πέτρο Παπαγεωργίου, ηλεκτρολόγο- μηχανικό και κ. Γιώργο Ζαχαρίδη, ειδικό πληροφορικής, καθώς επίσης και την κ. Δήμητρα Καραγιάννη, φιλόλογο του 5ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου. Μακάρι να προωθούνται τέτοιες καινοτόμες δράσεις και να είμαστε όλοι αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες».


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.