Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Δ.Ο.Π.Π.Α.Ωραιοκάστρου: Οι αίθουσες των Κ.Α.Π.Η. δεν θα παραχωρούνται σε συλλόγους και φορείς για εκδηλώσεις.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Θεσσαλονίκη, 9.2.2015
Αρ. Πρωτ. : 148
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.
Σας ενημερώνουμε ότι οι αίθουσες των Κ.Α.Π.Η. δεν θα παραχωρούνται σε συλλόγους και φορείς για εκδηλώσεις.
Τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και οι αίθουσες τους θα χρησιμοποιούνται μόνο για ομιλίες και εκδηλώσεις με θέματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία. Κατ' εξαίρεση θα χρησιμοποιούνται για οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση μετά από αίτημα των μελών των Κ.Α.Π.Η.
 Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω προγραμματίζει εβδομαδιαίες ομιλίες από ειδικούς σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και εκδοτικούς οίκους για θέματα της Τρίτης Ηλικίας καθώς επίσης και μια σειρά δραστηριοτήτων για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. εντός του χώρου τους.
Τα Κ.Α.Π.Η. αποτελούν χώρο έκφρασης, ζωντάνιας, ανάπτυξης της δημιουργικότητας, παροχής κοινωνικής φροντίδας και κάλυψης πολιτιστικών αναζητήσεων και για το λόγο αυτό δεν επιτρέπεται η χρήση της αίθουσας από συλλόγους και φορείς που δεν σχετίζονται με θέματα της τρίτης ηλικίας.
Για τους συλλόγους και τους φορείς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις, ο δήμος παρέχει την αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου "ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ" καθώς και τα πολιτιστικά κέντρα των επιμέρους δημοτικών ενοτήτων και κοινοτήτων.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση
Μετά τιμής
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.