Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Σκοπιμότητα καταγγέλλει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, για το θέμα του πετρελαίου στο κτηνιατρείο Πενταλόφου.


Σκοπιμότητα καταγγέλλει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, στον Alpha 96,5 αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ανέδειξαν τη δυσλειτουργία του συστήματος θέρμανσης πετρελαίου στο Κτηνιατρείο του Πενταλόφου, εξαιτίας του περίπλοκου ιδιοκτησιακού καθεστώτος του κτηρίου.
«Η ιστορία ενός υπαλληλίσκου ο οποίος μάλλον πρέπει να φύγει από ‘κει πέρα και να πάει εκεί που ανήκει, διότι είναι με μετάθεση εκεί, κι εγώ καταγγέλλω τώρα, ο εν λόγω υπάλληλος δίπλα ακριβώς έχει μαγαζί με φωτοτυπικά και εκμεταλλεύεται την υπηρεσία του.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβότσης.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Ωραιοκάστρου, ήταν αδύνατο να γνωρίζει η δημοτική αρχή την κατάσταση στο κτηνιατρείο καθώς «αναγκάστηκα χθες εγώ να πάρω τους αντιπολιτευόμενους συμβούλους του Πενταλόφου να μάθω ότι το κτήριο αυτό είναι της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας, δοσμένο για χρήση στη δημοτική αρχή του πρώην δήμου Καλλιθέας και νυν δήμου Ωραιοκάστρου, και ο δήμος Καλλιθέας το ‘χει δώσει στη ΔΗΚΕΩ, στην κοινωφελή επιχείρηση, και η κοινωφελής επιχείρηση το ‘χει δώσει για χρήση στο Κτηνιατρείο του Πενταλόφου. Πού να ξέρουμε εμείς τι συμβαίνει. Σήμερα υπάρχει υπάλληλος του δήμου ο οποίος επισκευάζει το  καλοριφέρ αυτό.», τόνισε ο δήμαρχος.
Αμέσως μετά ο δήμαρχος τόνισε πως «όταν ο υπάλληλος ο οποίος κατήγγειλε στο δημοσιογράφο τα δρώμενα, είναι εκλεγμένος στην τοπική κοινωνία με την  αντιπολίτευση, και αντί να πάρει τον αρμόδιο δήμαρχο ή τον αντιδήμαρχο παίρνει το δημοσιογράφο για να καταγγείλει το γεγονός, από εκεί και πέρα υπάρχει μία σωρεία ηλιθίων αντιδράσεων»
Ακούστε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.