Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Παλαιοκάστρου, το τμήμα «Ακαδημία Ποδοσφαίρου» και  το τμήμα  «Παράδοση & Πολιτισμός» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για τα μέλη του Συλλόγου, τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας καθώς  και για τα χορευτικά τμήματα μας-παιδικά και ενηλίκων- παρουσία πλήθος κόσμου την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημοτικό Κτίριο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ».

Η  Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, με την ευλογία της Εκκλησίας μας από τον Εφημέριο Ιερέα του Ι.Ν Αγ. Αθανασίου π. Εμμανουήλ Κοντάκη, έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Φώτη Παρπόρη και το Διοικητικό Συμβούλιο  και στη συνέχεια τα αθλητικά-χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας παρέλαβαν τα κομμάτια της Βασιλόπιτας καθώς και τα δώρα που κέρδισαν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ.Αστέριος Γαβότσης , ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Καρύδης,ο Αντιδήμαρχος κ.Ιωσηφίδης Κυριάκος ,ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου κ.Ηρακλής Τσακαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ.Θωμάς Δίγκαλης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ηλίας Ζιακούλης , η κ. Αντωνιάδου Ρένα ,  ο κ. Ανέστης Πολυχρονίδης , ο κ. Βαγγέλης Κανταρτζής  καθώς και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ωραιοκάστρου η  κ. Βάσω  Λύσσα και η κ. Στέλλα Ίννου.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου, μέλη του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλαιοκάστρου , εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων  και φίλοι του Συλλόγου τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.
 Στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο.
Τα εδέσματα που προσφέρθηκαν ήταν χειροποίητα από τα  μέλη των Χορευτικών ομάδων του Συλλόγου μας και τους οποίους  ευχαριστούμε θερμά.
Με εκτίμηση
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ε.Μ.Α.Σ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.