Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Γλυκόπικρη ήττα και αποκλεισμός απο το Κύπελο για την ΔΟΞΑ Πενταλόφου.

Ευκαιρίες, θέαμα και γκολ στην παράταση! 

Παρά το τσουχτερό κρύο στην Πολίχνη, Φοίνικας και Δόξα Πενταλόφου προσέφεραν το κατά δύναμην ωραίο θέαμα στους λιγοστούς θεατές, με τους Πολιχνιώτες να παίρνουν τελικά την πρόκριση στη παράταση.
foinikas pentalofos arxigoiΑπό την μία, η Δόξα Πενταλόφου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο μέρος είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, ενώ από την άλλη,  η ομάδα του Διονύση Χασιώτη αν και έβγαινε με αξιώσεις μπροστά, δεν τα κατάφερνε στο τελικό σουτ.
Στο δεύτερο μέρος πάντως, το παιχνίδι «άνοιξε» και οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερη έμφαση στα επιθετικά τους καθήκοντα, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που χάσαν τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά και τον Φοίνικα να έχει 2-3 κλασσικές φάσεις να πάρει και αυτός το παιχνίδι. Γρήγορος ρυθμός, πολλές οι «άχαστες» ευκαιρίες , ωστόσο το γκολ δεν έφτανε ποτέ. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Αρχικά, στο 5ο λεπτό της παράτασης, ο Καμενίδης από τα δεξιά έβγαλε παράλληλη μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και από κοντά, η «χρυσή» αλλαγή, δηλαδή ο Χατζησάββας, άνοιξε τον δρόμο προς την… επόμενη φάση, γράφοντας το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 113΄ με αυτογκολ, ένα αποτέλεσμα όπου έδωσε την πρόκριση στον Φοίνικα Πολίχνης.
Αυτό ήταν το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι όπου πάει στην παράταση για τον Φοίνικα Πολίχνης, καταφέρνοντας μετά την Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, τον Εθνικό Λαγυνών, να αποκλείσει και την Δόξα Πενταλόφου στον έξτρα χρόνο και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο!
Από την άλλη, ειλικρινά ο Ηλίας Σαπάνης δεν ήξερε στα αλήθεια αν έπρεπε να χαρεί η να λυπηθεί από τον αποκλεισμό, μιας και το ρόστερ του μειώνεται δραματικά με τους τραυματισμούς και πλέον η 11αδα δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ!
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0 (0-0 Καν. διάρκεια)
Σκόρερ: Χατζησάββας 95΄, 113΄(αυτ.)
Διαιτησία: Ζαφειρόπουλος (Αμανατίδου – Κωστακίδης)
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Χασιώτης): ΚΕΤΣΕΡΙΔΗΣ, ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, Ατματζίδης, Βαλκάνης, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΔΕΔΟΥΣΗΣ, Αρμάντο, Κλόντι, ΤΣΙΩΚΑΣ, Καμενίδης, Χαραλαμπίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Φαρμάκης, Χατζησάββας και Αβραμίδης
ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ (Σαπάνης): ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Σεϊζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Χατζηαποστόλου, Σαραμουρλής, Ιβάνοφ, Σταμπουλής, Νάσης, Αραμπατζούδης, ΤΖΑΦΑΙ
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σαρίκης και Χατζηαγοράκης

fotopoulos pentalofoskermamonomaxiamonomaxia2pentalofos omadikixeirapsiafoinikas klontifoinikas omadikifoinikas pentalofos arxigoi
Πηγή: EPSM24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.