Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πρόσληψη 495 γραμματέων και βοηθών γραφείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων προσλήψεων μόνιμων υπαλλήλων ως «γραμματέων» και «βοηθών γραφείου» για τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

H Προκήρυξη αφορά σε Γραμματείς / Βοηθοί γραφείου (βαθμοί SC 1 και SC 2) στους ακόλουθους τομείς: 
1) Διοικητική υποστήριξη 
2) Υποστήριξη σε δημοσιονομικά θέματα 
3) Γραμματειακή υποστήριξη. Οι γραμματείς και βοηθοί γραφείου (ομάδα καθηκόντων AST SC) εκτελούν εργασίες γραφείου ή γραμματείας, διαχείριση γραφείου και άλλα παρεμφερή καθήκοντα που απαιτούν ορισμένο βαθμό αυτονομίας. 
Ο αριθμός επιτυχόντων ανά τομέα και ανά βαθμό είναι:   
Βαθμός SC 1 Βαθμός SC 2 
Τομέας 1 104 35 
Τομέας 2 80 30 Τ
ομέας 3 147 99 
Σημειωτέον ότι η πρόσληψη στον βαθμό SC 2 θα γίνει ως επί το πλείστον από τα θεσμικά όργανα που εδρεύουν στο Λουξεμβούργο. 
Οι υποψήφιοι πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO, και ειδικότερα στις οδηγίες εγγραφής. 
Προθεσμία (συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης): 10 Φεβρουαρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών. 

Δείτε την προκήρυξη EPSO/AST-SC/03/15 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.