Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος "Φίλιππος" Παλαιοκάστρου συμμετείχε στις εκδηλώσεις για το Άνναμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου του Δήμου Ωραιοκάστρου .

Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος "Φίλιππος" Παλαιοκάστρου: 

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος "Φίλιππος" Παλαιοκάστρου συμμετείχε στις εκδηλώσεις για το Άνναμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου του Δήμου Ωραιοκάστρου .
 Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα "Κάλαντα Μακεδονίας " με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου του Συλλόγου κ.Καλουπτσή Πασχαλιάς. Τα παιδιά συνόδεψε μουσικά στο αρμόνιο η χορεύτρια του Συλλόγου Μπάρμπα Δέσποινα.
Επίσης ο Ε.Μ.Α.Σ "Φίλιππος" Παλαιοκάστρου συμμετείχε με Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο έξω από το Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο όπου το "ΜΠΙΣΚΟΤΟΔΕΝΔΡΟ"του Συλλόγου κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών! 
Το Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο του Συλλόγου επισκέφθηκαν πολλοί μικροί φίλοι και συμπολίτες μας, αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη του  Δ.Σ του "Φίλιππου "Παλαιοκάστρου για "Καλά Χριστούγεννα"  και "Καλές Γιορτές" και γεύθηκαν τα εδέσματα ,τα γλυκά και το κρασί που προσφέρονταν σε όλους. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Μ.Α.Σ "Φίλιππος'' Παλαιοκάστρου ευχαριστεί τον Δήμο Ωραιοκάστρου για την φιλοξενία και τη συμμετοχή των παιδικών χορευτικών τμημάτων μας στην εκδήλωση ''Αγγέλων Έλευσις", συγχαίρει όλους τους πολιτιστικούς φορείς για την παρουσία τους στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή  και εύχεται σε όλους-ες,
Καλές Γιορτές-Καλά Χριστούγεννα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.