Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΚΕΩ ΚΑΙ Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Προχθές, 1/12/2014, τα γραφεία του Συλλόγου Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ επισκέφτηκαν ο δήμαρχος κ. Αστέριος Γαβότσης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ κ. Ηλίας Ζιακούλης όπου συναντήθηκαν με τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα συνεργασίας και όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Ζιακούλης όπου ανέφερε ότι « … οι σύλλογοι ( αθλητικοί και πολιτιστικοί του Ωραιοκάστρου ) είναι μαγαζάκια και λειτουργούν ως κερδοσκοπικοί σωματεία », ο κ. Ζιακούλης δήλωσε, ότι όταν έκανε τις ανωτέρω δηλώσεις δεν εννοούσε το Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ του οποίου γνωρίζει τον πρωταθλητισμό, την κοινωφελή δραστηριότητα του Συλλόγου και το ότι ο Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Στη συνέχεια έγινε μία γενική συζήτηση για τα θέματα που ταλανίζουν τους αθλητικούς Συλλόγους του Ωραιοκάστρου και γενικά για τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Τα μέλη του Δ.Σ. αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΩ, ανανέωσαν το ραντεβού, στα γραφεία της ΔΗΚΕΩ για μια αποδοτικότερη συνεργασία με τον Δήμο, την ΔΗΚΕΩ και το Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.