Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Απο το Ωραιόκαστρο ...στην Αθήνα!



Η εκπομπή του σκίτσου κατηφόρισε προς Αθήνα.
 Η πρώτη εκπομπή εκμάθησης σκίτσου από έλληνα σκιτσογράφο, που παρουσιάζεται εδώ και 3 χρόνια σε οκτώ τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε από την περασμένη Κυριακή να παρουσιάζεται και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Attica tv.
Κάθε Κυριακή στις 18:30-19:00 θα παρουσιάζονται από το Attica tv τα μυστικά του σκίτσου. Ο τρόπος, η σκέψη και η διαδικασία, από τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη. Μία εκπομπή που για Τρίτη χρονιά φέτος παρουσιάζεται από τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, με επιτυχία.
Ο σκιτσογράφος παρουσιάζει με πολύ απλό τρόπο και γραμμές κάθε εβδομάδα ασκήσεις που σε ταξιδεύουν στον κόσμο του σκίτσου και σε βοηθάνε να αναλύσεις και να σκιτσάρεις τοπία, ανθρώπους και αντικείμενα. Η εκπομπή είναι βασισμένη στα τρία πρώτα βιβλία – εγχειρίδια που έχει εκδόσεις ο σκιτσογράφος « Καρέ  - Καρέ Μαθήματα σκίτσου» από τις εκδόσεις raster one.

Στα πρώτα μαθήματα ο σκιτσογράφος ασχολείται με τη φύση και την πόλη, όπως επίσης και με τον άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.