Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣΑΙΟΥ

Σαββάτο 1/11/2014 πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Μ.

ΙΩΝΙΚΟΣ- ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ 3-2


Σ΄ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ιωνικός κατάφερε στο τέλος να κάμψει την αντίσταση της Αστραπής Μεσαίου και να την κερδίσει 3-2. Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο σκορ στο 25ο με τον Μαντελίδη και η Αστραπή ισοφάρισε στο 35ο με τον Παόλο Ρόκο. Μετά την ισοφάριση η Αστραπή ανέβασε την απόδοση της, έπαιξε καλύτερα και προηγήθηκε στο 40ο με κοντινό πλασέ του πρώτου της σκόρερ Γιώργου Μαρκίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ η Αστραπή έχασε καταπληκτική ευκαιρία για να κάνει το 3-1 με το Γιώργο Τσολακίδη και να καθαρίσει το ματς, όταν σε κενό τέρμα αστόχησε, ο Ιωνικός βγήκε στην αντεπίθεση και στο 75ο ισοφάρισε με τον Αμπαρά. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Σκόρερ: Ρόκο (25΄), Μαρκίδης (40΄).

ΑΣΤΡΑΠΗ: Προπονητής Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης, γυμναστής Αβραάμ Σαπρανίδης, σύνθεση: Κουρουζίδης, Χ. Μαρμαρίδης (Χ. Λαζαρίδης), Π. Ρόκο (Γ. Πασχαλίδης), Αλ. Μαρμαρίδης, Ν. Ιωσηφίδης, Σ. Ανανιάδης, Γ. Τσολακίδης, Π. Λαζαρίδης, Γ. Μαρκίδης, Γκ. Σουκασβίλη Φ. Σουκάντος (Π. Αφιστεριανίδης).


7η αγωνιστική

ΜΕΛΙΤΕΑΣ
1
6
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ
3
2
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
2
2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ
4
2
ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΠΑΕ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
0
3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
1
2
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ
3
1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005
ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ
1
0
ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ



Βαθμολογία

ομάδες
βαθμοί
18
16
15
13
12
12
12
10
9
8
8
7
7
6
4
1






Πηγή: Μ.Π.Σ. ΜΕΣΑΙΟΥ Ο ΠΟΝΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.