Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, πραγματοποιεί την Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00, πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Porto Palace» (αίθουσα Grand Pietra Hall), με τίτλο «1974-2014, 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία».
Η εκδήλωση έρχεται σε συνέχεια της δράσης που πραγματοποίησε σε κεντρικό επίπεδο η Νέα Δημοκρατία στη Χαλκιδική (Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014), καθώς και εκείνης που θα λάβει χώρα αύριο στην Αθήνα (Σάββατο 04 Οκτωβρίου 2014), ανήμερα της επετείου ίδρυσης του κόμματος από τον αείμνηστο Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στην είσοδο της αίθουσας θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας ιστορικών ντοκουμέντων με τίτλο: «40 χρόνια Νέα Δημοκρατία», στην οποία θα αποτυπώνονται σημαντικές και ιστορικές στιγμές του κόμματος, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την προβολή 15λεπτου βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται όλοι οι σημαντικοί σταθμοί της ιστορικής διαδρομής της Νέας Δημοκρατίας και θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικών πλακετών σε όλους τους διατελέσαντες Προέδρους της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, από το 1974 μέχρι σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.