Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Καλά τα γλέντια αλλά τέτοιες τριτοκοσμικές εικόνες δεν τιμούν κανένα και εκθέτουν την πόλη μας.

Αναδημοσίευση, Ρεπορτάζ του "Τροχού", 21-9-2014.



Δυστυχώς, μετά από τη γιορτή τσικουδιάς στο Κονταξοπούλειο τα σκουπίδια δεν απομακρύνθηκαν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, τα σκυλιά ξέσκισαν τις σακούλες και σκόρπισαν βρωμιές παντού.

Την τριτοκοσμική αυτή εικόνα αντίκρισαν και οι δεκάδες φίλοι του βόλει (από Δράμα, Αμπελόκηπους, Σταυρούπολη) που επισκέφθηκαν την πόλη μας και το Κονταξοπούλειο για να απολαύσουν το τουρνουά "Αθλόραμα 2014", το οποίο διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο ο ΔΑΣΩ. Εξίσου άσχημη ήταν η κατάσταση και στις τουαλέτες του Κονταξοπούλειου.


Καλά λοιπόν τα γλέντια αλλά ο χώρος θα πρέπει να καθαρίζεται άμεσα, είτε από τους διοργανωτές (το σύλλογο) είτε από το δήμο, διότι εικόνες σαν αυτές στο Κονταξοπούλειο δεν τιμούν κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.