Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αστρα­πή Με­σαί­ου-Π.Α.Ο Δορ­κά­δος 2-7 για το κύπελο ΕΠΣΜ

Ανέ­τοι­μη η Αστρα­πή Με­σαί­ου έχασε με σκορ 7-2 από την ανώ­τε­ρη της Π.Α.Ο Δορ­κά­δος μέσα στην έδρα της και απο­κλεί­στη­κε από την συ­νέ­χεια του κυ­πέλ­λου. Η Δορ­κά­δα προη­γή­θη­κε στο σκορ και στην συ­νέ­χεια η Αστρα­πη ισο­φά­ρι­σε με τον Γιώρ­γο Τσο­λα­κί­δη και προη­γή­θη­κε με τον Νίκο Ιω­ση­φί­δη. Στο τε­λευ­ταίο λεπτό του πρώ­του ημι­χρό­νου η Δορ­κά­δα ισο­φά­ρι­σε. Στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο η Αστρα­πή θα μπο­ρού­σε να προη­γη­θεί στο σκορ χά­νο­ντας πολ­λές ευ­και­ρί­ες αλλά δεν τα κα­τά­φε­ρε και η Δορ­κά­δα πέ­τυ­χε άλλα πέντε τέρ­μα­τα (τα δύο με πέ­ναλ­ντι). Πέ­ναλ­ντι κέρ­δι­σε και η Αστρα­πή το οποίο εκτέ­λε­σε ο Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης αλλά η μπάλα βρήκε στο δο­κά­ρι.
Σύν­θε­ση της Αστρα­πής:
Προ­πο­νη­τής: Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης
Γυ­μνα­στής:Αβρα­άμ Σα­πρα­νί­δης

Αστρα­πή Με­σαί­ου: Παύ­λος Αμα­να­τί­δης, Χα­ρά­λα­μπος Χ. Μαρ­μα­ρί­δης(Γε­ώρ­γιος Πα­σχα­λί­δης), Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης, Νίκος Ιω­ση­φί­δης, Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Γιώρ­γος Μπέ­κας(Σπάρ­τα­κος Ανα­νιά­δης), Παύ­λος Λα­ζα­ρί­δης, Χα­ρί­των Δ. Λα­ζα­ρί­δης(Αρ­χη­γός), Γε­ώρ­γος Μαρ­κί­δης(Κων­στα­ντί­νος Ψάρ­ρας), Γιώρ­γος Τσο­λα­κί­δης, Φώτης Σου­κά­ντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.