Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ Δ.Α.Σ.Ω

   Ο Θεοχαρόπουλος Αντώνης  αναλαμβάνει καθήκοντα στα τμήματα υποδομών και υπεύθυνος Ακαδημιών στο  Μπάσκετ του Δ.Α.Σ.Ω. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής εκπαιδευτικός σε Γυμνάσιο και κάτοχος Διδακτορικού στην προπονητική της καλαθοσφαίρισης από το 1997.

    Διαθέτει μακρά εμπειρία στους πάγκους από το 1988, αφού έχει διατελέσει προπονητής σε ανδρικές ομάδες (Μ.Μπότσαρης, Ολυμπιάδα Χαριλάου,Προποντίδα, Ηρακλής Θεσσαλονίκης (βοηθός στην ανδρική ομάδα) σε τμήματα υποδομής (παιδικό-εφηβικό-μίνι Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Μ.Μπότσαρης, Τρίτωνας), υπεύθυνος Ακαδημιών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης  , αλλά και σε γυναικείες ομάδες της Α1 (Ηρακλής, Μ.Αλέξανδρος, Αίας Ευόσμου) και Α2 Εθνικής κατηγορίας (Αίας Ευόσμου) και ως ομοσπονδιακός (Α’ προπονητής των κλιμακίων της ΕΚΑΣΘ και σε αγόρια και κορίτσια) βοηθός προπονητή στην Εθνική γυναικών και νέων Γυναικών). Από τα χέρια του έχουν περάσει  αγόρια και κορίτσια που διαπρέπουν και διέπρεψαν στις Εθνικές ομάδες  αλλά και στις Εθνικές κατηγορίες.
   Σε δήλωση του τονίζει ότι: ¨Στόχος μας είναι να αναδείξουμε παιδιά τα οποία θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας¨ .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.