Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Αποψίλωση των δημοτικών χώρων ζητά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.6.2014
Αποψίλωση των δημοτικών χώρων ζητά ο Αστέριος Γαβότσης
Δέκτης δεκάδων καταγγελιών γίνεται καθημερινά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης αναφορικά με την άσχημη κατάσταση που βρίσκονται πάρκα, παιδικές χαρές και αδόμητα οικόπεδα του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου. Όπως καταγγέλλουν οι πολίτες τα αγριόχορτα σε πολλές περιπτώσεις έχουν ξεπεράσει τα 1-2 μέτρα, οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι, ακόμη κι αυτοί που συνδέουν τους οικισμούς, είναι πνιγμένοι στα χόρτα, αποτελώντας εν δυνάμει εστίες πυρκαγιών σε μια περίοδο που οι θερμοκρασίες αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο.
Οι έντονες βροχοπτώσεις τον τελευταίο καιρό έχουν ως αποτέλεσμα την έντονη βλάστηση σε όλες τις περιοχές, την ώρα που η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει προχωρήσει σε καμία σχετική εργασία. «Η βλάστηση έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό που θα πρέπει να προχωρήσουν οι σχετικές εργασίες αποψίλωσής της άμεσα» δηλώνει ο κ. Γαβότσης, και συνδέει την παρουσία φιδιών ακόμη και στις αυλές των σπιτιών στα πολλά άκοπα χόρτα.
Ο κ. Γαβότσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην απερχόμενη δημοτική αρχή και ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «να μην έρθουμε αντιμέτωποι με δυσάρεστα περιστατικά πυρκαγιών και ατυχημάτων».

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.