Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ενημέρωση από την τεχνική και οικονομική υπηρεσία του δήμου ζητά ο Αστέριος Γαβότσης

Ενημέρωση από την τεχνική και οικονομική υπηρεσία
του δήμου ζητά ο Αστέριος Γαβότσης
Ενημέρωση από τους αρμοδίους της τεχνικής και οικονομικής υπηρεσίας του δήμου ζητά ο Αστέριος Γαβότσης εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος απευθυνόμενος στους προϊσταμένους των υπηρεσιών αυτών ζητά μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα να τον ενημερώσουν αναφορικά με τα προβλήματα των υπηρεσιών αλλά και τις ενέργειες τους το τελευταίο χρονικό διάστημα.  


Με επιστολή του προς την Οικονομική Υπηρεσία ο κ. Γαβότσης ζητά να ενημερωθεί μεταξύ άλλων για τον ισολογισμό του 2013, τον λογαριασμό προμηθευτών (αναλυτικός ανά προμηθευτή και για όλα τα ποσά) αλλά και να του δοθεί αναλυτική καταγραφή όλων των μέχρι σήμερα εκκρεμοτήτων, όλων των προβλημάτων της οικονομικής υπηρεσίας και να του παρατεθούν όλες  οι πληρωμές που έγιναν από το δάνειο των 4.000.000 ευρώ καθώς επίσης  όλες οι πληρωμές, που έγιναν από τις 26 Μαΐου 2014 και μετά. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ζητά επίσης να τον πληροφορήσουν για τα προσδοκώμενα έσοδα του 2015.

Από την Τεχνική Υπηρεσία ο κ. Γαβότσης ζητά πληροφορίες σχετικά με τις προτάσεις χρηματοδότησης που ο δήμος και οι υπηρεσίες του έχουν υποβάλλει στους πολυάριθμους φορείς για το διάστημα Ιανουάριος 2013 έως Ιούνιος 2014 με σκοπό τη βέλτιστη χρήση του ανθρωπίνου δυναμικού των εμπλεκομένων δημοτικών υπηρεσιών και την καλύτερη αξιοποίηση και αποτελεσματικότερη στοχοθέτηση των πιθανών προτάσεων έργων.


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.