Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Επιστολη της Ενωσης Συλλογων Γονεων Ωραιοκαστρου για την αδυναμία υλοποίησης απο τον δημο Ωραιοκαστρου των ετήσιων θερινών προγραμμάτων «Παιδί και θάλασσα» και «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση»

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τηλ : 6932661110, 6974495948         
e-mail: egoraio@gmail.com
Web: egoraio.blogspot.com
                                               
                                                
     
Ωραιόκαστρο, 11-06-2014

Δελτίο τύπου

Αγαπητοί γονείς,

       σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης του Δήμου (28-05-2014) που αφορά στην αδυναμία υλοποίησης των ετήσιων θερινών προγραμμάτων «Παιδί και θάλασσα» και «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση», επισκεφθήκαμε στις 05-06-2014 την εντεταλμένη Σύμβουλο Παιδείας κ. Ειρήνη Κέπετζη για πληρέστερη ενημέρωση.
Το Δ.Σ. της Ένωσης σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 05-06-2014 αφού συζήτησε το θέμα εκτίμησε ότι είναι ιδιαίτερα σοβαρό για τις οικογένειες που κατοικούν στο Δήμο μας και έχουν παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.
Αποφασίσαμε ομόφωνα με αρ. πράξης 74/5-6-2014 να συνδράμουμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας για την άμεση επίλυση του προβλήματος στέλνοντας επιστολή προς τον Δήμο Ωραιοκάστρου και απευθυνόμενοι στον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Σαραμάντο να μας ενημερώσει εγγράφως για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Δήμου, ώστε να απευθυνθούμε συντονισμένα στους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι έχουν τη συνευθύνη για την πραγματοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων.
Θα υπάρχει συνεχείς ενημέρωση ως προς το θέμα αυτό.

Ο  Γεν. Γραμματέας

Αθανάσιος Τσολακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.